

Institutional Web Management Workshop 2010: University of Sheffield



Monday 12th July 2010

10:30 - 12:30	Registration	Foyer
11:30 – 12:30	IT drop in session (for wifi set up etc.)	Foyer
12:30 - 13:30	Lunch	
	Afternoon Session: The Web in Turbulent Times (13:30-15:30) #P0 Chair: Marieke Guy and Brian Kelly	Auditorium
13:30 - 14:00	Opening	Auditorium
14:00 – 14:45	Keynote Plenary: The Web in Turbulent Times #P1 Chris Sexton, University of Sheffield (45 min)	Auditorium
14:45 – 15:30	Are web managers still needed when everyone is a web 'expert'? #P2 Susan Farrell, Susan Farrell Consulting Ltd. (45 min)	Auditorium
15:30 - 16:00	Tea/Coffee	
16:00– 17:30	Parallel Sessions 1	For room location see parallel session allocation sheet
17:30 – 19:00	Free Time	
19:00 - late	Social Event 1: Workshop Dinner	

Tuesday 13th July 2010

07:00 - 09:00	Breakfast	
	Morning Session: The Web in Interesting Times (09:00- 10:30) Chair: Mike Ellis, Eduserv	Auditorium
09:00 – 09:45	Plenary: HTML5 (and friends) #P3 Patrick Lauke, Opera Software ASA. (45 min)	Auditorium
09:45 – 10:30	Plenary: Mobile Web and Campus Assistant #P4 Damian Steer, University of Bristol (45 min)	Auditorium
10:30 – 11:00	Tea/Coffee	
	Morning Session: The Web in Difficult Times (11:00- 14:15) Chair: Mike Nolan	Auditorium
11:00 – 11:45	Plenary: 'So what do you do exactly?' In challenging times justifying the roles of the web teams #P5 Ranjit Sidhu, statistics into Decisions (45 min)	Auditorium
11:45 – 12:30	Plenary: No money? No matter-Improve your website with next to no cash #P6 Paul Boag, Headscape (45 min)	Auditorium
12:30 – 13:30	Lunch	
13:30 – 14:15	Plenary: It's all gone horribly wrong: disaster communication in a crisis #P7 Jeremy Speller, UCL (45 min)	Auditorium
14:15 – 15:30	BarCamps (2 x 30 min with 15 min changeover time)	For room location see notice board

Institutional Web Management Workshop 2010: University of Sheffield



15:30 - 16:00	Tea/Coffee	
16:00 – 17:30	Parallel Sessions 2	For room location see parallel session allocation sheet
17:30 – 18.45	Free Time	
19:00 - 20:00	Social Event 2: Drinks Reception	18.45 Coach pick up
20:00 – late	Free time in which to have a meal at a restaurant or visit local pubs	Delegates to make own way back to campus

Wednesday 14th July 2010

07.00 - 09.15	Breakfast and check out	
	Morning Session: Doing the Day Job (09:15-11:00) #P8 Chair: Miles Banbery	
09:15 – 11:00	Replacement CMS - Getting it right and getting the buy-in Richard Brierton, University of Sheffield StudentNET Portal Josef Lapka, Canterbury Christ Church University	Auditorium
	The impact of SharePoint in Higher Education James Lappin and Peter Gilbert, UWE.	
11:00 – 11:30	Tea/Coffee	
11:30 – 12:30	Workshop conclusions	Auditorium
12:00	Workshop Close	