

Institutional Web Management Workshop 2011: Responding to Change



Tuesday 26th July 2011

09:30 - 10:30	Registration	Foyer
10:30 - 12:30	Opening Session: Value of Web Chair: Marieke Guy, UKOLN	Auditorium
10:30 - 11:00	Opening of IWMW 2011 Brian Kelly and Marieke Guy, UKOLN (30 min)	
11:00 - 11:45	Plenary 1 OK, we know what you do, so how much is it worth? Ranjit Sidhu, SiD (45 min)	
11:45 - 12:30	Plenary 2 Marketing and Other Dirty Words Amber Thomas, JISC (45 min)	
12:30 – 13:30	Lunch	
13:30 – 15:00	Afternoon Session: Learning from others Chair: Amber Thomas, JISC	Auditorium
13:30 – 14:15	Plenary 3 Using activity data to support your users Tom Franklin, University of Manchester (45 min)	
14:15 – 15:00	Plenary 4 Search Engines in the fight against Institutional Impecuniousness David Hawking, Funnelback (45 min)	
15:00 – 15:30	Tea/Coffee	
15:30- 17:00	Parallel Sessions 1	For room location see parallel session allocation sheet on board
17:00 – 19:00	Free Time	
19:00 - late	Social Event: Workshop Dinner	



Institutional Web Management Workshop 2011: Responding to Change



Wednesday 27th July 2011

07:00 - 09:00	Breakfast	
09:00 – 10:30	Morning Session: Improving Visibility Chair: Mike McConnell, University of Aberdeen	Auditorium
09:00 – 09:45	Plenary 5: UK University Website Visibility - responding to the quirks of the crawler Melius Weideman, Cape Peninsula University of Technology (45 min)	
09:45 – 10:30	Plenary 6: Embedding Web 2.0 Martin Hamilton, Loughborough University (45 min)	
10:30 – 11:00	Tea/Coffee	
11:00 – 12:30	Parallel Sessions 2	For room location see parallel session allocation sheet on board
12:30 – 13:30	Lunch	
13:30 – 16:00	Afternoon Session: Openness Chair: Mike Nolan, Edgehill University	
13:30 – 14:15	Plenary 7 Online Privacy Dave Raggett, University of the West of England (45 min)	
14:15 – 15:00	Plenary 8 The Strategic Developer Paul Walk, UKOLN (45 min)	
15:00 – 16:00	Closing Session Brian Kelly, UKOLN and others (60 min)	